0 Shares 560 Views

Exposició “Caricatures doblades”

13 de novembre de 2019
560 Views

El Dibuixant Santfruitosenc i “culpable” del còmic que setmanalment apareix a la nostra contraportada, Galdric Sala, exposarà, juntament amb l’artista navarclí Marc Martinez, a l’Espai Rubiralta de Manresa un recull de caricatures que han anomenat “caricatures doblades”. Cadascú dels dos, amb el seu estil i técnica absolutament diferent, han creat dues caricatures d’una mateixa persona i les han integrat en un mateix suport. La idea, segons ens expliquen ells mateixos, és probar de veure dos dibuixos absolutament diferents i tan semblants alhora, fent que la persona caricaturitzada sigui reconeguda perfectament fent traços, colors i enfocs completament contraposats.
L’exposició mostra 15 obres “dobles”, entre les quals hi ha caricaturitzats alguns santfruitosencs com, Àngel Canal, Alba Carrera, Genís Noguera i Narcís Lupón, així com altra gent de diversos àmbits, alguns ben coneguts, com l’exjugador de bàsquet Jordi Singla o el gerent de Kursaal espai gastronòmic, Jordi Ruiz.
L’exposició s’inaugura el proper dijous dia 14 de noviembre a les 8 del vespre, a l’espai Rubiralta de Manresa, i romandrà oberta durant un mes.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Transhumància
133 views
133 views

Transhumància

Redacció - 2 d'octubre de 2023
6a edició de la Mini Copa Bages
17 views
17 views

6a edició de la Mini Copa Bages

ASFE - 2 d'octubre de 2023
Frase de la setmana. Raimon
5897 views
5897 views

Frase de la setmana. Raimon

Redacció - 2 d'octubre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com