0 Shares 596 Views

Exposició “Caricatures doblades”

13 de novembre de 2019
596 Views

El Dibuixant Santfruitosenc i “culpable” del còmic que setmanalment apareix a la nostra contraportada, Galdric Sala, exposarà, juntament amb l’artista navarclí Marc Martinez, a l’Espai Rubiralta de Manresa un recull de caricatures que han anomenat “caricatures doblades”. Cadascú dels dos, amb el seu estil i técnica absolutament diferent, han creat dues caricatures d’una mateixa persona i les han integrat en un mateix suport. La idea, segons ens expliquen ells mateixos, és probar de veure dos dibuixos absolutament diferents i tan semblants alhora, fent que la persona caricaturitzada sigui reconeguda perfectament fent traços, colors i enfocs completament contraposats.
L’exposició mostra 15 obres “dobles”, entre les quals hi ha caricaturitzats alguns santfruitosencs com, Àngel Canal, Alba Carrera, Genís Noguera i Narcís Lupón, així com altra gent de diversos àmbits, alguns ben coneguts, com l’exjugador de bàsquet Jordi Singla o el gerent de Kursaal espai gastronòmic, Jordi Ruiz.
L’exposició s’inaugura el proper dijous dia 14 de noviembre a les 8 del vespre, a l’espai Rubiralta de Manresa, i romandrà oberta durant un mes.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
341 views
341 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
266 views
266 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
328 views
328 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com