0 Shares 76 Views

Explicar la pandèmia als infants.

16 setembre, 2020
76 Views

Per: Redacció –

La inquietud de Vanesa Buenache, mestra de primària, de crear una eina que servís per explicar tot allò que ha envoltat, i envolta, la pandèmia de la Covid-19 als nens i nenes de 4, 5, 6 anys, de forma clara i amb el seu llenguatge, és l’orígen de “On son les nostres abraçades?”.

Un llibre, en format de conte híbrid, això vol dir que barreja l’acció propia d’un conte, alternada amb pauses que serveixen per descriure paraules concretes i conceptes relacionats amb la pandèmia, que tots escoltem insistentment aquests darrers mesos, inclòs la quitxalla, però que en el cas d’aquests últims, segurament no acaben d’entendre (pandèmia, erte, uci, estat d’alarma, etc…).

L’estructura del guió i els textes els signen la mateixa Vanessa i Gemma Sanllehí, periodista, mentre que els dibuixos són obra del Santfruitosenc i col.laborador d’aquest setmanari, Galdric Sala.

Amb una acurada edició, “On son les nostres abraçades?” consta de 64 pàgines a tot color on es repassa des de l’inici de la pandèmia, el confinament, el canvi forçat d’hàbits, etc… i com els viu la Martina, una nena de 5 anys, protagonista de la historia, i la seva familia.

El projecte ha comptat amb el suport de Althaia, Regió7 i Forn de Cabrianes, te un preu de 20€ i es pot trobar a llibreria Parcir, també a la seva web, a llibreria Dos de piques, a la redacció de Regió7 i al Cafè del Gimbe. També demanant-el via mail a onsonlesnostresabraçades@gmail.com

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record.
570 views
570 views

Foto record.

Redacció - 28 octubre, 2020
Poema de Maria Mercè Marçal
163 views
163 views

Poema de Maria Mercè Marçal

Redacció - 27 octubre, 2020
Antoni Casín
158 views
158 views

Antoni Casín

Redacció - 27 octubre, 2020