0 Shares 954 Views

Explicar la pandèmia als infants.

16 de setembre de 2020
954 Views

Per: Redacció –

La inquietud de Vanesa Buenache, mestra de primària, de crear una eina que servís per explicar tot allò que ha envoltat, i envolta, la pandèmia de la Covid-19 als nens i nenes de 4, 5, 6 anys, de forma clara i amb el seu llenguatge, és l’orígen de “On son les nostres abraçades?”.

Un llibre, en format de conte híbrid, això vol dir que barreja l’acció propia d’un conte, alternada amb pauses que serveixen per descriure paraules concretes i conceptes relacionats amb la pandèmia, que tots escoltem insistentment aquests darrers mesos, inclòs la quitxalla, però que en el cas d’aquests últims, segurament no acaben d’entendre (pandèmia, erte, uci, estat d’alarma, etc…).

L’estructura del guió i els textes els signen la mateixa Vanessa i Gemma Sanllehí, periodista, mentre que els dibuixos són obra del Santfruitosenc i col.laborador d’aquest setmanari, Galdric Sala.

Amb una acurada edició, “On son les nostres abraçades?” consta de 64 pàgines a tot color on es repassa des de l’inici de la pandèmia, el confinament, el canvi forçat d’hàbits, etc… i com els viu la Martina, una nena de 5 anys, protagonista de la historia, i la seva familia.

El projecte ha comptat amb el suport de Althaia, Regió7 i Forn de Cabrianes, te un preu de 20€ i es pot trobar a llibreria Parcir, també a la seva web, a llibreria Dos de piques, a la redacció de Regió7 i al Cafè del Gimbe. També demanant-el via mail a onsonlesnostresabraçades@gmail.com

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
102 views
102 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7781 views
7781 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
80 views
80 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
157 views
157 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com