0 Shares 113 Views

Experimentem, explorem i… Descobrim!

26 de maig de 2022
113 Views

A la Llar d’Infants donem molta importància a l’experimentació, a l’exploració, a la descoberta… és a dir, a la investigació amb diferents materials. Sempre acompanyem l’infant en tot moment, prioritzant l’educació emocional.

Els nadons s’inicien en l’observació i manipulació, prenen detall del comportament dels materials, descobreixen les possibilitats dels seus sentits, el resultat de les seves accions sobre el material, experimenten sensacions i aprenen a distingir les qualitats dels elements que l’adult els proposa: suau, fred, brillant, dolç, salat, llefiscós, sec, humit, calent…

En definitiva, descobrir és conèixer alguna cosa que no es coneix, així que conèixer és més que mirar i observar. Aquest esdeveniment implica que amb aquest tipus d’activitats els infants es converteixen en els protagonistes del seu propi aprenentatge.

Setmanalment realitzem activitats d’experimentació a través de diferents ambients. L’objectiu és aprofitar i potenciar les accions espontànies d’exploració a partir d’uns materials i objectes posats al seu abast per incrementar les seves capacitats per a descobrir els elements del seu entorn.

“L’home mai sap del que és capaç fins que ho intenta”

–    Charles Dicken    –

Mestres de la Llar d’Infants

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com