0 Shares 385 Views

Èxit de les Enramades del Carrer Nou malgrat la situació post pandèmia.

20 de juliol de 2020
385 Views

Per: Eva Fàbregas.

Les Enramades del Carrer Nou, enguany amb menys activitats i totes elles concentrades en un sol dia, van tenir lloc el passat dissabte 11 de juliol amb gran èxit de participació.
Com no podia ser d’una altra manera el dissabte al matí es va celebrar la tradicional festa del Fang, amb una participació inferior els darrers anys, però amb una valoració molt positiva per part dels membres de la junta del Carrer Nou, degut a les circumstàncies actuals.

Com sempre, els nens i nenes de 6 a 14 anys van deixar anar la seva imaginació per fer unes figures de fang molt originals i molt elaborades.

Com a mesures excepcionals les taules de treball es van escampar de punta a punta del carrer, per garantir una major distancia de seguretat així com es va limitar el número de nens per taula.

El mateix dissabte a partir de les 7 de la tarda es va fer el lliurament de premis del Fang i a continuació es va fer una passejada per tot el carrer per contemplar els balcons que els veïns i veïnes havien enramat.

Aquesta activitat s’ha proposat com a novetat en aquesta edició i ha estat integrada amb gran acceptació per tots els veïns del carrer. El premi al balcó més ben enramat va ser per la família Ferrer – Torrescasana (Cal Cames), qui va engalanar l’entrada del pati amb flors fetes de feltre i cistelles de vímet.

També es va convidar, a través de la xarxa social Instagram, a tots els ciutadans de Sant Fruitós a engalanar els seus balcons i publicar-ne la fotografia.

A continuació es va fer 3 Bingos populars, que va tenir una gran afluència ja que comptaven amb uns premis molt atractius. Les línies eren premiades amb 20€ i els bingos amb 50€ per gastar en el comerços locals de l’Associació de comerciants de Sant Fruitós.
Durant la celebració de totes les activitats es va comptar amb la col·laboració dels membres de protecció civil que controlaven la temperatura a les entrades I sortides del carrer així com facilitaven gel hidroalcohòlic a tots els que hi volien accedir.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com