0 Shares 605 Views

Èxit de la setena cursa del Nat’s

16 de maig de 2019
605 Views

La Cursa del Nat’s, que es va celebrar el passat diumenge 28 de abril, va viure una reeixida setena edició per tres aspectes: un exponencial creixement de la participació, el notable augment de la presència d’atletes d’alt nivell competitiu i un substancial increment de l’aportació solidària a la Fundació Althaia: dels 1.940 euros del curs passat als més de 2.350 que, enguany, Nat’s Sport SA ha recollit per modernitzar l’àrea de pediatria de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

A la cursa dels 11 Kms. es va imposar, en categoria masculina Said Rbina amb un temps de 44’ i 15’, i va avantatjar en 1’ i 16’ el segon classificat, Aleix Sellarés. El tercer lloc fou per Ramon Capdevila (45’ i 42’’). Pel que fa a les fèmines, la guanyadora va ser Cris Millà, seguida de Carme Tort. Anna Freixa va ser tercera.

A la cursa dels 6,2 Kms., es va imposat per segon any consecutiu, Miqui Riera amb un temps de 19’ i 48’’. En categoria femenina, va guanyar Sònia Galobart (27’ i 20’’).