0 Shares 1739 Views

Èxit de la Gala de Ballarins Catalans, amb Alba Victoria Nadal

29 de maig de 2018
1739 Views

La ballarina santfruitosenca Alba Victoria Nadal va participar en les dues sessions de la Gala de Ballarins Catalans al Món, que van tenir lloc al Centre Cultural de Terrassa, que constituí un gran èxit musical i de públic.

Alba Victoria Nadal va ballar acompanyada del ballarí canadenc Alexander Bozinoff, el ballet “Flower Festival (Pas a dos)”, un clàssic del coreògraf danès August Bournonville, que el creà pel Royal Ballet de Dinamarca l’any 1858. Nadal que forma actualment part dels ballarins del ballet danès, el coneix molt bé, i en fa una gran creació. També van ballar “Lost on Slow (Pas a dos)” del coreògraf finés Jorma Elo, amb música d’Antonio Vivaldi.

En aquesta Gala de Ballarins Catalans a les millors companyies del món, també hi participen a més de l’Alba V. Nadal, David Yudes (Royal Ballet de Londres), Adela Ramírez (English National Ballet), Mar Escoda (Northern Ballet), Ada González (Òpera de Bucarest) i Helena Balla, Elisabet Biosca i Aleix Mañé (Compañía Nacional de Danza). La direcció artística del recital anà a càrrec Marisa Yudes i Adrià Fornés.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com