0 Shares 336 Views

Èxit artístic de la Fira Mediterrània de Manresa “Tancada”

26 d'octubre de 2020
336 Views

Per: Jaume Grandia.-

 

La Fira Mediterrània de Manresa en la seva 23a. edició “més excepcional”, marcada pel Covid-19, fent que el certamen es visqués de portes endins, i sense la vida al carrer que tant la caracteritza. La Fira amb més professionals acreditats que mai, un total de 1.195, i pràcticament s’esgotaren  les entrades de la cinquantena d’espectacles que es van oferir.

El seu director artístic, Jordi Fosas, assegurava que el certamen ha complert el seu objectiu i, a més, ha demostrat que la cultura en viu “no només és segura, sinó que també és essencial per a la ciutadania”.

Molts aplaudiments va rebre l’espectacle “Acte de Fe” que es va representar a la sala d’actes de d’Institut Lluís de Peguera, amb el músic santfruitosenc Adrià Grandia (viola de roda i sintetitzador modular) junt amb  Carlos Martorell (sintetitzadors i artiphon), i Marc Vilajuana(veu), complementats amb una intel·ligència artificial alimentada amb 11.000 partitures religioses capaç d’interactuar musicalment amb els músics. Es tracta d’un treball que busca fer reflexionar l’espectador sobre l’ús que fem dels dispositius i que, en escena, es presenta com una cerimònia litúrgica.

La pròxima edició de la Fira Mediterrània serà del 14 al 17 d’octubre del 2021.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El ball
210 views
210 views

El ball

Redacció - 14 de setembre de 2021
Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .
72 views
72 views

Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .

Redacció - 14 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com