0 Shares 670 Views

Està Sant Fruitós al marge del confinament?

17 de maig de 2020
670 Views

Què esta passant darrerament a Sant Fruitós? Quines mesures s’estan duent a terme per evitar els contagis del Covid-19? Per a la meva sorpresa m’he assabentat a través d’una nota informativa de Protecció Civil de Sant Fruitós que durant uns dies no podran donar cap servei dels que fins ara estaven duent a terme: repartir mascaretes, menjar, donar suport a la residència,…. donat què estan fent aïllament domiciliari per haver estat en contacte amb treballadors de l’Ajuntament que han donat positiu en el Covid-19.

També sembla que la brigada d’obres municipal està confinada a casa perquè alguns dels seus membres han donat positiu i, en conseqüència, durant aquestes setmanes no podem comptar amb la brigada per fer qualsevol reparació o treballs de manteniment de la via pública, jardineria,….

Finalment, també m’he assabentat que la major part de la plantilla de la policia local també està confinada, amb la conseqüent sobrecàrrega de feina pels que encara estan de servei.

Han disposat aquests col·lectius del material de protecció adequat per poder desenvolupar les seves tasques amb suficients garanties sanitàries i evitar els contagis?

Per acabar-ho d’adobar, quan sembla que totes les mesures de prevenció són poques, es potencia el teletreball i que la gent es quedi a casa el màxim temps possible, hi ha algunes iniciatives municipals que donen a entendre que Sant Fruitós està al marge de tot perill.

En aquest sentit, l’Alcalde ha convocat ja reunions informatives i un ple ordinari per aquesta setmana amb presència física dels regidors. Això és un pèssim exemple i no ajuda gens a millorar les coses, màxim quan actualment hi ha regidors municipals amb una salut vulnerable i, en conseqüència, és una absoluta irresponsabilitat convocar plens municipals presencials.

Sònia Cat

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
82 views
82 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com