0 Shares 993 Views

Esport és salut o això ens feien veure

22 de novembre de 2020
993 Views

Per: Dani Casas

 Quan vas a cal metge sempre en surts amb la recepta de: fés esport. Per un costat per la millora de la teva salut mental i per l’altra per les raons de que si millora la flexibilitat, de que si manté la fortalesa dels ossos, de que si regula la pressió arterial i el pes corporal, de que si cuida el cor i la circulació de la sang, de que si et controla el colesterol i de que si t’enforteix el sistema immunològic….entre d’altres.

I ara em pregunto: si l’esport és igual a salut; com és que fan tancar els equipaments esportius si tan importants són per a la nostra salut?. No millora el nostre sistema immunològic i la nostra salut mental que tant es reclamen en aquesta pandèmia?

Si des del GOVERN ja estan ofegant, de mica en mica, molts centres esportius; com a mínim des de l’Ajuntament (que treballeu pels Santfruitosencs) podríeu estudiar alguna línia o, com en dieu ara, pla d’ajut al sector. Voldria entendre que ja hi esteu treballant i buscant la millor opció i també entenc que voleu seguir la vostra línia política de l’Equip de Govern de fer-ho sense presses perquè sigui un pla d’ajuts perfecte. L’únic, però, és que si no actueu amb celeritat d’aquí poc ens podem trobar en que Nat’s,Tot Pàdel, CrossFit, V2O, Espai Salut Gisela, Elena Vers, Pàdel Brucardes… i d’altres equipaments privats del poble hagin de tancar i llavors que?

Quina farmàcia ens dispensarà pastilletes de “salut”?

Sort que hores d’ara ja hi ha més circulació d’autobusos; cosa que farà que si un Santfruitosenc té ganes d’anar a nedar podrà triar entre les piscines de Navarcles o Manresa.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1227 views
1227 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com