0 Shares 816 Views

Esplai nou espai de trobada

22 de novembre de 2021
816 Views
Per: Cristina Murcia Caraballo-Regidora de Gent Gran

 

L´esplai de Sant Fruitós com  tots els esplais d´arreu va haver de tancar  les seves portes i per una temporada molt més llarga de la tots podíem imaginar per culpa de la pandèmia.

Durant tot aquest temps hem seguit treballant amb i per la nostra gent gran,  respectant sempre les normatives i restriccions de cada moment, sense perdre l’activitat i el contacte, recuperant el nostre dia a dia.

Vam celebrar una Setmana de la Gent Gran diferent  a les anteriors però bonica i participada;×durant tot l’estiu, cada dimarts ens hem trobat i ballat sota el Cobert; la tornada de les activititats fisques per a gent gran; el taller de memòria i la gran estrena del grup La Tercera Joventut  omplint d´havaneres el Cobert, són algunes de les propostes que hem dut a terme amb la gent gran de Sant Fruitós.

Durant aquest  temps l´Ajuntament ha fet una aposta en la millora del espai on esta ubicat l´actual esplai, realitzant una renovació de la cafeteria , convertint-la així en un espai més modern i acollidor, on poder realitzar les activitats que ja es feien i moltes altres de noves en les que s´està treballant, també s´ha instal.lat una terrassa exterior molt necessària i demanada pel col·lectiu.

Retards en la recepció dels materials de l’obra, així com dificultats de gestió heretades d’anys anteriors han fet que l’obertura de l’esplai s’hagi demorat. En breu el tornarem a tenir en ple funcionament, millorat i amb novetats.

Amb el desig de poder-ne gaudir plegats.

Cristina Murcia Caraballo

Regidora de Gent Gran

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com