0 Shares 279 Views

Espectacle musical per a tothom al Casal Cultural amb la Companyia T-Gràcia amb l’Aneguet Lleig

Aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Teatre Casal Cultural, XARXA D’ESPECTACLES INFANTILS I JUVENILS presentarà la Companyia T-Gràcia amb l’espectacle musical L’aneguet lleig, adaptació de l’obra clàssica de Hans Christian Andersen sobre un tema actual i vital per als més petits: el ser diferent, el rebuig, la no acceptació per part dels altres i la superació. Algú que sembla prometre poc i resulta ser excepcional.
Els nens seran testimonis d’excepció del viatge musical del nostre simpàtic protagonista: cantaran, es divertiran i aprendran d’aquesta singular història. I els més grans en gaudirem.
Un aneguet és rebutjat per la seva família adoptiva. Li diuen que és lleig i es riuen d’ell. Amb tristesa, decideix emprendre un viatge per trobar una família que l’estimi tal com és. Durant aquest viatge passarà per França, Grècia, Rússia i la Xina, i es trobarà tot un seguit de personatges que li faran passar estones divertides i alguns més angoixants. Coneixerà aus simpàtiques, aus carronyeres i aus completament boges, però tots faran que l’aneguet tingui un viatge ple d’aventures.
T-Gràcia està format per professionals carregats d’il·lusió, motivació i compromís amb el treball. Companyia creada per Albert Gràcia el 2007 i actualment la dirigeix i lidera juntament amb David Àvila.
Podeu treure les entrades per avançat a la web de l’Ajuntament:
https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1775 views
1775 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
48 views
48 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
61 views
61 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com