0 Shares 594 Views

Escenari secret a la biblioteca de Sant Fruitós de Bages

10 de novembre de 2019
594 Views

El passat dimecres 30 d’octubre la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages va viure una esdeveniment artístic únic amb diversos espectacles simultanis de teatre, música i dansa: l’Escenari Secret.
L’Escenari Secret és una iniciativa de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) que apropa als espectadors una experiència cultural diferent, realitzant actuacions fora de l’espai convencional i on la sorpresa i la proximitat amb el públic juguen un paper clau.
Promogut des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, més d’una cinquantena d’assistents van poder gaudir de tres espectacles repartits en diferents espais de l’equipament. Es van fer dues actuacions de “Píndoles-Teatre breu en espais breus” i una actuació musical.:
– On la tempesta deixà una pau intensa: un espectacle multidisciplinar de teatre, música i dansa que fa un recorregut per la vida del poeta Màrius Torres a través dels seus poemes i cartes, acompanyats de dos clarinets i que vam poder veure al pati exterior de la biblioteca. (Dramatúrgia, direcció i interpretació: Judit Marmi, Ivan Otaola i Toni Pineño).
– L’increïble home bala: un monòleg original que parla sobre la rapidesa amb que s’esdevé la vida del protagonista. La sala infantil va esdevenir l’escenari ideal per escoltar els increïbles esdeveniments que farcien la història d’aquest curiós personatge. (Dramatúrgia i direcció: Ariadna Pastor i Adrià Aubert; interpretació: David Anguera).
– Paula Valls: un concert en format acústic a la sala polivalent de la biblioteca en què la cantant Paula Valls, acompanyada a la guitarra de David Soler, presentà el seu primer disc de llarga durada I AM, un treball intimista i molt personal dirigit per la pròpia Paula Valls.
En acabar, Jordi Planell, tècnic de cultura, va presentar els propers espectacles que es faran dins de la programació del Teatre Casal Cultural, i es va convidar a tots els participants a un aperitiu on van aprofitar intercanviar impressions sobre la jornada tan especial que havien compartit.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com