Per: Redacció Fotos: Dani Casas
Aquest cap de setmana la Colla de cuiners i cuineres de l’Arròs, ja comencen les tasques prèvies per a la preparació de les més de 3.000 racions d’arròs que se serviran el diumenge 27 de febrer.
Concretament, dissabte 19 es procedirà a netejar i condicionar la sípia i el dissabte 26 la costella, la ceba, el pebrot, els musclos i els llagostins, ingredients bàsics d’aquesta festa.
En total seran 20 les paelles que com sempre seran cuinades i repartides a la pista del Bosquet.
Com a novetat, val a dir que enguany no es farà el repartiment de tiquets el mateix dia de la Festa de l’Arròs. En lloc de la tradicional carpa que s’instal·lava a la zona del Bosquet per a recollir-los, aquest any caldrà fer-ho per Internet.
A partir de dimarts 22 de febrer des de les 18.00 h podreu trobar l’enllaç a la pàgina web de l’ajuntament.
www.santfruitos.cat