0 Shares 159 Views

Es realitzen millores en l’enllumenat de l’aparcament de la Llar d’Infants Les Oliveres i l’escola Monsenyor Gibert i a la zona del workout de El Bosquet

12 juny, 2020
159 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages continua millorant l’enllumenat públic del municipi per tal de ser més eficients energèticament i dotar als ciutadans de més punts de llum a la via pública.

Concretament s’ha instal·lat un nou enllumenat a l’aparcament que dóna servei a la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres i al CEIP Monsenyor Gibert amb 3 nous focus projectors LED de 3000ºK que s’han ubicat a la façana posterior de la Llar d’Infants. Aquesta nova il·luminació funciona en el mateix horari nocturn que la resta de l’enllumenat públic.

L’altre punt on s’ha instal·lat nou enllumenat és a la zona de workout del parc d’ El Bosquet on s’han instal·lat 2 focus projectors LED de 3000ºK sobre una nova columna d’acer galvanitzat de 7 metres d’alçada. Aquesta nova il·luminació funciona des que es pont el sol i fins a 2/4 d’11 de la nit, per tal que els usuaris d’aquest equipament esportiu en puguin fer ús.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com