0 Shares 635 Views

Es PSC continua apostant per aprobar el millor cartipàs pel poble de Sant Fruitós.

26 de juliol de 2019
635 Views

El PSC continuarà treballant per pactar el cartipàs que aglutini el màxim consens de les forces que conformen el ple de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.
De fet, volem agrair el gir que en les darreres hores ha donat el grup que conforma el govern, ja que fins feia poc l’agrupació de Gfp mantenia una postura poc flexible en els seus plantejaments. Ara bé, el que no contemplem amb bons ulls són les declaracions del seu líder que parla d’un govern a l’ombra. Des de la nostra agrupació desconeixem que poden significar aquestes declaracions, ja que, qui ha de governar són ells des de el primer dia, liderant una negociació veritablement compromesa en arribar a la màxima representació dels ciutadans i ciutadanes de Sant Fruitós. Els governs a l’ombra, simplement, no existeixen. El que si que necessitem a Sant Fruitós és un govern que assumeixi la seva situació i estigui obert a sumar diferents sensibilitats i punts de vista, i que no busqui excuses o amenaci en llençar la tovallola a les primeres de canvi, només per no tenir la mà esquerre per arribar a acords amb les altres forces polítiques.
Els socialistes de Sant Fruitós hem expressat com a punts clau, el fixar en 250.000 euros i dos anys de durada el límit mínim per fer passar per aprovació del ple les contractacions, només per donar una major transparència a totes les activitats municipals. També discrepen en els sous de govern, on hem apostat per una congelació respecte a legislatura anterior, ja que considerem que ja es cobraven uns sous prou dignes en comparació al mercat laboral i la situació econòmica actual. Creiem que en la dedicació política ha d’haver un component d’altruisme i transitorietat i no d’ànim de lucre.
D’altra banda, volem manifestar que el passat ple es va promoure de forma precipitada i poc responsable per part de Gfp on el seu líder va insistir en construir un relat dels fets on la oposició era intransigent i havia portat a l’equip de govern a la humiliació. Lamentem que la voluntat d’arribar a consensos més amplis i per tant beneficiosos siguin interpretats d’aquesta manera. Per tant, esperem que s’abandoni aquest intent de crispar l’ambient polític per tal d’ amagar les ganes de governar i liderar un projecte comú per a les coses més significatives.
Per finalitzar, també lamentem que no s’acabés tractant el darrer punt del ple que feia referència al romanent, part important també pel funcionament de l’Ajuntament. Encara a hores d’ara estem esperant una explicació de perquè no es va tractar.
Sant Fruitós de Bages, 26 de juliol de 2019
Si necessiteu més informació, podeu contactar amb Cristina Murcia al telèfon: 643 80 30 62

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1769 views
1769 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
45 views
45 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
60 views
60 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com