0 Shares 245 Views

Es presenta públicament l’avanç del Pla Director Urbanístic de l’àmbit de l’Agulla

10 de novembre de 2021
245 Views
Per: AjSFB

 

La sessió participativa d’aquest 10 de novembre es podrà seguir presencialment i en línia

Amb l’objectiu d’explicar a la ciutadania el contingut de l’avanç del Pla Director Urbanístic de l’Agulla, aquest dimecres a les sis de la tarda es celebrarà una sessió oberta a tothom emmarcada dins el procés de participació ciutadana que s’ha programat per tal que la ciutadania estigui informada d’aquest Pla i pugui prendre-hi part.

En aquesta sessió, el Subdirector General d’Acció Territorial i de l’Hàbitat Urbà de la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Josep Armengol,  presentarà el document d’avanç del PDU i els assistents podran participar-hi en un torn obert de preguntes.

 

L’acompanyaran en la presentació l’arquitecte del Consorci de l’Agulla Javier Fraga, l’arquitecta de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Eva Fortuny, i l’arquitecte de l’Ajuntament de Manresa, Ricard Torras.

 

Aquest acte es podrà seguir en directe aquest dimecres a les 18:00 hores des del Palau Firal de Manresa i també en línia a través del següent enllaç: https://us02web.zoom.us/j/82099544653

L’acte estarà presidit per l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñán, i l’alcalde de Manresa, Marc Aloy.

La propera sessió participativa serà el dimecres 17 de novembre amb una taula rodona on s’aprofundirà en el document amb els eixos d’usos i activitats, mobilitat i territori i paisatge.

Posteriorment, els dissabtes 20 i 27 de novembre es realitzaran passejades participatives per l’àmbit de l’Agulla i el dimecres 1 de desembre hi haurà un taller participatiu de propostes.

Trobaràs tota la informació sobre el procés participatiu del Pla Director de l’àmbit de l’Agulla a: https://participa.gencat.cat/processes/pduambitAgulla?locale=es

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com