0 Shares 343 Views

Es presenta en societat l’entitat “Treballem Juntes per Sant Fruitós” per treballar pel desenvolupament social, cultural i polític del municipi

10 abril, 2019
343 Views

“Les dones que han canviat el món no han necessitat mai altre cosa que mostrar la seva intel·ligència” deia Rita Levi-Montalcini. Amb aquesta frase, l’entitat anunciava la seva posada en marxa just el dia 8 de març, Dia de la dona, i aquest dimecres 3 d’abril s’ha presentat oficialment a la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós.

L’acte, conduit per Mercè Casals, ha comptat amb la presència destacada de la ja coneguda mediàticament, Sor Lucía Caram, qui ha aportat la seva visió de com des de les entitats s’ha de treballar en pro de la societat i la gent per ajudar a construir i generar valor de cara als altres. A més, en l’acte també hi han intervingut dues santfruitosenques que treballen des del voluntariat, la Dolors de Cal Samutxin i l’Anna Maria Sanfeliu, per explicar la seva experiència personal i la gran tasca que fan com a voluntàries.

Per acabar d’arrodonir l’acte s’ha tancat amb la interpretació instrumental de la cançó What a Wonderful World, a càrrec de tres músics santfruitosencs, en Basili, el Jordi i el Marc, que d’aquesta manera han contribuït, també de forma voluntària, a fer l’acte més lluït.

Cal destacar la bona acollida que ha tingut aquesta presentació, amb més d’una seixantena d’assistents que han omplert la sala de la Biblioteca, deixant gent dreta per poder veure la posada en marxa d’aquesta entitat.

Objectiu i funcions de l’entitat
Treballem Juntes per Sant Fruitós és una associació que neix per treballar pel desenvolupament de la vida política, social i cultural al municipi de Sant Fruitós de Bages i que té com a base fonamental de la seva tasca el treball conjunt de les persones, anant més enllà del feminisme i buscant la col·laboració de dones i homes.

Per aconseguir les seves finalitats, l’associació es basarà en la organització de conferències, xerrades, exposicions, trobades, visites, festes, sortides fora del municipi i totes aquelles activitats que puguin ajudar a desenvolupar els objectius quedant-ne exclòs tot ànim de lucre.

Associació Treballem Juntes per Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Històries que fan mal (3)
39 views
39 views

Històries que fan mal (3)

Redacció - 27 gener, 2021
Foto record. Festa Major d’Hivern 2001
700 views
700 views
Què tal el confinament ?
38 views
38 views

Què tal el confinament ?

Redacció - 27 gener, 2021
Concert Paradiso
39 views
39 views

Concert Paradiso

Redacció - 26 gener, 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com