0 Shares 74 Views

Es modifica l’horari de la recollida de fracció vegetal a Les Brucardes, Pineda de Bages i la Rosaleda

74 Views

La recollida es realitzarà els dimarts i caldrà peticionar-ho durant el matí de dilluns.

A partir del dilluns 13 de març es modifica l’horari del servei de recollida de la fracció vegetal a Les Brucardes, Pineda de Bages i La Rosaleda.

La recollida es farà el segon i el quart dimarts de cada mes i els veïns i veïnes hauran de peticionar el servei el dilluns, fins a les 2 del migdia, a través del telèfon 659436084 (trucada o WhatsApp) o per correu electrònic a sfb.recollidafv@santfruitos.cat.

Recordem que un cop peticionat el servei cal treure el residu verd dins del sac (big bag) a la porta de casa abans de les 8 del matí del dia de recollida o la nit abans. L’Ajuntament facilita una big-bag per parcel·la i la fracció vegetal gran cal dipositar-la en feixos de 15 cm (màxim 5 feixos).

La fracció vegetal inclou:

– FORM: fracció vegetal de mida petita i tipus no llenyós. Residus orgànics d’origen vegetal, susceptibles de degradar-se biològicament, constituïts fonamentalment per gespa, fullaraca, rams de flors, etc.

– FV: fracció vegetal de mida gran i tipus llenyós, que requereix d’una trituració prèvia a la seva valorització (branques d’arbres o arbustos, sense incloure les soques, branques ni troncs de diàmetre superior als 15 cm).

El servei de recollida de fracció vegetal es fa en aquells nuclis on la mateixa configuració urbana genera una demanda molt important de serveis de recollida d’aquestes fraccions com són les urbanitzacions de Les Brucardes, Pineda de Bages i La Rosaleda. Es recorda a les persones usuàries que aquests residus també es poden dur a la deixalleria municipal.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
36 views
36 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 24 de març de 2023
Editorial 1635
39 views
39 views

Editorial 1635

Brogit Difonem Cultura - 24 de març de 2023
Cartes dels lectors: Per Francesc Carreño
104 views
104 views

Cartes dels lectors: Per Francesc Carreño

Redacció - 23 de març de 2023
Foto record
52 views
52 views

Foto record

Jaume Grandia - 23 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com