0 Shares 903 Views

Eric Alanis tercer en el campionat espanyol a Toledo

21 de maig de 2019
903 Views

Es va disputar a la localitat toledana de Recas, la segona prova del Campionat d’Espanya de Karting, en la que el pilot santfruitosenc Eric Alanis del Monlau Karting Team, a la categoria júnior, va tornar a pujar al podi, en repetir la tercera plaça de la primera prova.

A Recas, va aconseguir el tercer lloc en la segona cursa, després de remuntar des de la setena plaça que va ocupar en la primera i arribar a rodar al capdavant durant diverses voltes. Uns bons resultats que el mantenen entre els millors de la provisional, concretament en tercer lloc.

La propera cita del Campionat d’Espanya, se celebrarà del 7 al 9 de juny a Xiva (València).

L’Enric Alanis també seleccionat per la R.F.E. d’Automobilisme, va participar el CIK-FIA Academy Trophy 2019, en la primera prova que es va disputar a la ciutat alemanya de Wackersdorf . Es una competició que es córrer amb un motor diferent a les curses espanyoles, i participaven 55 pilots de tot el món, i l’Eric va tenir problemes per classificar-se per la final, que només hi entraven els 34 millors. Va fer el 33. Però a la cursa final va fer una gran remuntada acabant en la posició 21a.

Els dies 14-16 de juny , es disputarà la segona prova de l’Academy a Sarno (Itàlia).