0 Shares 547 Views

ERC Sant Fruitós desencalla el Cartipàs Municipal

4 d'octubre de 2019
547 Views

Des de la constitució dels ajuntaments el passat 15 de juny, Esquerra ha estat disposada a buscar un acord per aprovar un cartipàs municipal que permeti un bon govern a Sant Fruitós.
Passats més de 100 dies de govern i moltes hores de reunions de treball, i en un acte de responsabilitat política, Esquerra Sant Fruitós presenta un darrer document de proposta que ha estat acceptat per l’equip de govern.
Les mesures que aquest document preveu estan pensades per garantir el consens, i assegurar la transparència i la bona gestió municipal. Per més que hi hagi hagut veus interessades a fer veure que era un tema de sous, ERC ha mantingut en tot moment que el focus d’interès és poder oferir als veïns la màxima transparència en el govern per Sant Fruitós.
Arribar a aquest acord ha suposat un gran esforç, i el fem extensiu a la resta de grups municipals de l’ajuntament perquè s’hi puguin sumar.
Una vegada més fem un exercici de responsabilitat, envers la bona governança municipal i esperem que sigui aprofitada per l’actual equip de govern.
Esquerra Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1703 views
1703 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
49 views
49 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com