0 Shares 395 Views

ERC Sant Fruitós demana que es doni més informació als veïns i veïnes sobre els descomptes en les taxes i impostos municipals

9 de febrer de 2020
395 Views

Els republicans critiquen la poca difusió dels ajuts per part de l’equip de govern
ERC Sant Fruitós demana a l’equip de govern de l’Ajuntament (Gent fent Poble) que faciliti i difongui més informació als santfruitosencs i santfruitosenques sobre els descomptes i ajuts en les taxes i impostos municipals. Tenint en compte que ja fa algunes setmanes que es van aprovar les ordenances municipals (el document on s’especifiquen les taxes i els impostos que tots els veïns i veïnes de Sant Fruitós han de pagar el proper any), des d’ERC assenyalen que seria necessari donar a conèixer entre la ciutadania les excepcions, ajuts i descomptes que hi apareixen, perquè així, apunten, “als contribuents els serà més fàcil saber si tenen dret o no de gaudir-ne”. Fins la setmana passada no es va fer una reunió explicativa, a la que va assistir molt poca gent i on pràcticament no es va donar informació sobre bonificacions.
D’entre els ajuts i descomptes s’hi troba, per exemple, que si es fa servir la deixalleria municipal un mínim de vegades, la taxa de recollida de la brossa es veu disminuïda en un 25%. Un altre exemple és en el cas de la instal·lació de mòduls fotovoltaics a la teulada per produir electricitat, que redueix el rebut de l’IBI durant dos anys consecutius un 50%.
ERC Sant Fruitós critica la poca pro activitat de l’equip de govern en fer difusió d’aquests descomptes i es pregunta “per què, malgrat que al consistori els consten totes les dades de cada ciutadà/na, ha de ser sempre l’interessat o interessada qui hagi d’anar en primera instància a l’Ajuntament a informar-se i, si ho creu convenient, fer la sol·licitud, en comptes de ser l’Ajuntament qui, a partir de les dades de cada família, informi dels descomptes als quals té dret”.
Grup Municipal
ERC Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Festa Major d’hivern
43 views
43 views

Festa Major d’hivern

Redacció - 29 de gener de 2023
El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi
65 views
65 views

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023  IV diumenge de durant l’any /  Cicle A
48 views
48 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023 IV diumenge de durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com