0 Shares 663 Views

ERC Sant Fruitós celebra una assemblea oberta amb l’alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet Adriana Delgado

16 de febrer de 2020
663 Views

Aquest dilluns 3 de febrer militants i amics de la secció local d’ERC a Sant Fruitós de Bages van trobar-se per tal de poder debatre i conèixer l’actualitat política del país, amb la participació de n’Adriana Delgado, alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet i diputada al Parlament de Catalunya.
Els assistents van poder compartir les explicacions i arguments de cadascun dels diferents moments polítics pels que ha passat el parlament, els pressupostos i la necessitat de la seva aprovació per a tot el país. Van parlar de la judicialització de la política, de com pretenen distorsionar la vida política i com cal actuar davant aquesta situació.
També van compartir explicacions sobre la “Llei Aragonès”, que just dilluns havia estat suspesa. Aquesta llei cerca prioritzar la qualitat en els contractes de serveis d’atenció a les persones, la qualitat per sobre del cost econòmic, de manera que es pogués valorar l’especialització de les empreses prestadores de serveis per sobre de les grans empreses generalistes i no especialitzades. ERC Sant Fruitós assegura que “quan parlem de l’atenció a les persones cal sempre prioritzar-ne la qualitat. Lamentablement, en aquesta ocasió aquesta llei no progressarà i seguirem amb la vigència d’una llei estatal que posa per davant els diners a les persones. La situació actual és complexa, però això no farà defallir ERC en seguir treballant per Catalunya i des de la secció local seguirem treballant per Sant Fruitós de Bages”.
Grup Municipal
ERC Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com