0 Shares 1260 Views

Entrevista a NEBULA

1 de maig de 2020
1260 Views

Per: Ferran Grandia

L’Àstrid i l’Erola, dues santfruitosenques en el món de la música.

Com veu començar amb la música?

Des de molt petites que hem estat en contacte amb la musica. Vam començar amb 5 anys fent ball de saló d’alta competició. Quan vam assolir la màxima categoria de ball de saló seguíem tenint la necessitat de crear a través de l’art i cada cop ens vam interessar més per la música. Vam començar fent classes de cant i després ens vam interessar molt per la composició. I des de fa molts anys que mica en mica anem perfeccionant i hem anat aprenent de grans professionals que ens han acompanyat durant aquest camí.

Quan us veurem actuant al nostre poble?

Esperem que molt aviat. Ens agradaria poder tornar a actuar aquest any als benet games i presentar els nous temes que encara no han sortit a la llum. I ens faria especial il·lusió presentar-los al nostre poble que tan estimem.

En aquests moments ja compteu amb més de 15.000 seguidors a les xarxes socials, com ho esteu portant?

Molt be, estem molt contentes per tot el suport que ens dona la gent. Veure com a la gent li agrada el que fem, ho comparteix i connecten amb tu, recompensa molt. Sobretot ens sorprèn molt que gent de tot el món ens doni suport.

Quina és la millor experiència que heu viscut?

Hem tingut molt bones experiències al llarg de la nostre carrera. Però una de les experiències que sempre recordarem amb molta emoció es quan vam anar a TV1 a un programa en directe anomenat Mira quien baila, va ser la primera vegada que sortíem a la TV i ens va impactar molt, sempre ho recordarem amb molta emoció.

Com definiríeu l’una a l’altre?

Som dos pols oposats, realment ens complementem molt. Sempre ens hem ajudat molt l’una a l’altre. L’Àstrid es la que s’encarrega de planificar i organitzar el calendari de NEBULA. També porta la part de relacions públiques amb les empreses i marques. L’Erola porta tota la part de les Xarxes Socials i també edita alguns vídeos i fotos. Però juntes som molt creatives i ens encanta fer cançons, preparar coreografies, etc.

Amb quin estil musical us identifiqueu?

Ens agraden molts estils de musica diferents. Al cotxe podem escoltar desde musica clàssica, electrònica, rock, pop, reggaeton, etc. Però ara mateix amb el que mes ens sentim identificades es la música pop. L’Astrid comenta que li agraden molt artistes com Aretha Franklin, Ella Fitzgerald i Maria Callas, entre d’altres.

Traureu alguna altre cançó properament?

Portem una època de molta composició. Hem estat tancades a l’estudi gravant durant molt de temps. Creant música a moltes parts del món per trobar el nostre so i col·laborant amb professionals molt talentosos de Panamà, Madrid, Bèlgica, etc. Tenim moltes ganes d’ensenyar el material que hem estat preparant i ens fa molta il·lusió que ho pugueu sentir ben aviat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris del cap de setmana
43 views
43 views

Horaris del cap de setmana

ASFE - 30 de setembre de 2022
Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival
39 views
39 views

Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival

Jaume Grandia - 30 de setembre de 2022
Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”
30 views
30 views

Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”

Redacció - 30 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com