0 Shares 725 Views

Entra en funcionament el nou bar del camp de futbol municipal

10 de gener de 2020
725 Views

Les obres de remodelació de les instal·lacions del camp de futbol municipal avancen a bon ritme. L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés acompanyat del regidor Xavier Racero, un tècnic municipal, i els tècnics de la constructora i de la direcció d’obra, han visitat l’edifici del nou bar que ja ha entrat en funcionament.
El nou bar s’ha aixecat a la zona on fins ara hi havia un pícnic a tocar del camp de futbol. Aquest aporta diferents millores pels seus usuaris, una magnifica perspectiva del camp de futbol gran i del camp de futbol 7, i alhora, millora també el confort al tractar-se d’una instal·lació totalment nova i actualitzada. A banda aquest fet comportarà poder accedir al bar des del camí exterior sense haver d’entrar al recinte esportiu del camp de futbol municipal.
Properament hi ha previst licitar la construcció de la zona exterior del bar amb zona de jocs infantils de temàtica futbolística.
Recordem que el projecte d’intervencions al camp de futbol està dividit en 5 fases diferents i inclou la reforma de l’edifici de les oficines, el qual s’iniciaran les obres durant el proper mes de gener, el nou edifici del bar, l’entrada al recinte esportiu, la urbanització dels camins d’accés i la reforma de la pista poliesportiva.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com