0 Shares 311 Views

Ens presentem al XXIV Cangur SCM!!!

28 març, 2019
311 Views

Ja és tradició a l’escola Monsenyor Gibert presentar-se a les proves cangur adreçades als alumnes de cinquè i sisè de primària. Però que és el Cangur? És una activitat matemàtica impulsada per la societat internacional Le Kangourou sans Frontières per estimular i motivar una àmplia majoria de l’alumnat de Catalunya, està organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM).

És una prova amb un format de concurs individual, l’objectiu autèntic del cangur és que l’alumnat participi i dediqui una estona a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Els problemes es basen més en el raonament i l’enginy que en coneixements matemàtics específics. Aquestes “altres matemàtiques” també es poden practicar durant el curs a partir de proves model que es poden consultar al web del Cangur.
Enguany, tots els centres que han vulgut participar, han hagut de fer la prova ahir dijous 21 de març.

La prova consta de 24 problemes de resposta tancada, amb tres nivells de dificultat i cinc opcions de resposta per a cada problema. S’han de contestar en una hora. Doncs felicitem a tots els participants i esperem que tinguin molta sort!!!

Escola Monsenyor Gibert

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com