0 Shares 827 Views

Ens estimem la música

2 de gener de 2020
827 Views

Aquest mes de novembre passat a la Llar d’Infants Municipal les Oliveres vam treballar la música. Els nens i nenes de l’escola van poder gaudir fent activitats relacionades amb aquest tema.

A l’ aula de l’ambient experimental hi havia tot d’elements per poder fer música, amb estris de metall quotidians, instruments fets amb material reciclat, cullerots i espàtules de fusta i metall per poder fer la percussió.

Els més petits, els Nans de Sant Benet i del Bosquet, tenien a l’aula paneres amb instruments, es va realitzar una audició acompanyada de llums, van aprendre noves cançons amb les titelles de feltre i van fer un tambor molt divertit amb caixes metàl·liques tot estampant-hi les seves mans.

Els mitjans de l’escola, que són els Gegantons, van escoltar cançons que no coneixien, van fer una activitat en què es podia pintar lliurement amb pintura de molts colors i diferents estris al so de la música.

I els més grans, que són els alumnes de les aules dels Gegants, van treballar alguna de les qualitats del so, com fort-fluix i el so-silenci mitjançant cançons ben divertides.

Com a cloenda de tot aquest treball, tots els infants de la Llar van poder assistir al concert que ens van oferir els alumnes de 5è de l’Escola Paidos al vestíbul de “les Oliveres”per celebrar el dia de Santa Cecília (patrona dels músics). Ens van cantar unes cançons molt boniques que els nostres petits van poder acompanyar tot picant de mans.

Gràcies a la màgia de la música petits i grans vam poder compartir uns moments ben especials i emotius!!

QUE NO PARI LA MÚSICA!
L’equip de Mestres LLAR D’INFANTS MUNICIPAL LES OLIVERES

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com