0 Shares 288 Views

En Josep Maria Creus es jubila 

16 de novembre de 2020
288 Views

Per: Redacció

I un altre que es jubila: en Josep Maria Creus i Badal, santfruitosec de soca-rel, que des del 1997 regentava la llibreria Bonavista a Manresa.

La llibreria és a la plaça Bonavista de Manresa que és zona afectada, pendent d’enderrocar a fi d’engrandir la plaça.

El dia 31 d’octubre de 2020, que era el dia que tancava oficialment, es van presentar al quiosc del Josep Maria Creus una col·lecció de clients i amics, fets al llarg dels anys, gràcies al tracte proper i senzill que en Josep Maria té amb la gent.

Josep Maria Creus amb clients i amics

Aquests espontanis, el van fer sortir al carrer i li van fer aquest petit homenatge que la fotografia expressa (1997 – 2020)

—“Sembla que no pugui ser això de llevar-me a les 8 del mati. Feia anys que la meva hora de llevar-me eren les 5 del mati per preparar els diaris per la botiga i per anar-los a repartir”. — ens ha dit.

—“Ara tindré més temps per la família, per la Montserrat la meva dona, per la mare que encara hi és, i pels meus fills que ja m’han fet avi!” —afegeix. També, sabem que treballa des de fa anys per la parròquia, cosa que seguirà fent.

Des del Montpeità també ens n’hem volgut per fer ressò i felicitar al Josep Maria i desitjar-li que gaudeixi d’aquesta nova etapa de la vida.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com