0 Shares 816 Views

Els tallers de plàstica a l’escola Pla del Puig

24 de maig de 2019
816 Views

Les nenes i els nens de 5è de l’escola Pla del Puig us volem explicar com treballem la plàstica a l’escola.

A la nostra escola dividim la plàstica en diferents tallers, de manera que al llarg del curs totes les nenes i els nens passem per tots els tallers, perquè aproximadament els tallers duren un trimestre.

De tallers en fem de diferents tipus, totes les classes de primària fem els tallers de pintura, alguna de pintura medieval i alguna de lliure. També fem un taller de cistelleria on cadascú es fa un cistell petit i molt xulo. I finalment també fem un taller de dibuix, que a vegades és més lliure i a vegades fem dibuix al natural. A infantil en fan cinc de diferents, un de paper i collage, un altre de pintura, un de cosir que en diuen betes i fils, un altre d’estampació amb materials reutilitzats i l’últim que és de pasta de sal.

Tots els tallers els fem amb el cicle, ens barregem els nens i nenes de cadascuna de les classes i fem tres grups a primària i cinc grups a infantil. Cada grup va amb una mestra diferent, hi ha tallers que els fan les tutores dels grups i uns altres que els fan altres mestres de l’escola.

A més a més, també és interessant dir que aquests tallers els fem en diferents espais de l’escola, els fem sobretot a les pròpies classes i també a l’aula de ciències.
Els materials que utilitzem en els tallers són molt variats i depenen del taller i també del cicle, però els que fem servir més són la pintura, aquarel·les, colors, llapis, carbonets, paper de diari, ceres, pastels, retolador, pals de brotxetes, vímet, etc.

Els tallers es fan normalment a les tardes i duren una hora, a cicle inicial els fan els dijous a la tarda, a cicle mitjà els fan el dilluns i cicle superior els dimecres. Qui fa els taller al matí són els nens i nenes d’educació infantil que els fan els divendres.

En conclusió, fer la plàstica amb tallers ens agrada molt perquè és una manera que ens ajuntem amb els nens i nenes del cicle, també perquè és una manera de fer activitats molt diferents i a més a més va molt bé perquè a cada taller som poquets nenes i nens i així les mestres ens poden ajudar més. Ah! I tots els tallers que fem ens agraden molt!

Escola Pla del Puig

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”
127 views
127 views

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”

Comunicació Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages - 29 de novembre de 2023
Reunió del Consell Municipal de Cultura
48 views
48 views

Reunió del Consell Municipal de Cultura

Redacció - 29 de novembre de 2023
Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar
52 views
52 views

Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar

CNL Montserrat - 29 de novembre de 2023
Cros escolar Sant Fruitós de Bages
46 views
46 views

Cros escolar Sant Fruitós de Bages

Redacció - 28 de novembre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com