0 Shares 707 Views

Els tallers de plàstica a l’escola Pla del Puig

24 de maig de 2019
707 Views

Les nenes i els nens de 5è de l’escola Pla del Puig us volem explicar com treballem la plàstica a l’escola.

A la nostra escola dividim la plàstica en diferents tallers, de manera que al llarg del curs totes les nenes i els nens passem per tots els tallers, perquè aproximadament els tallers duren un trimestre.

De tallers en fem de diferents tipus, totes les classes de primària fem els tallers de pintura, alguna de pintura medieval i alguna de lliure. També fem un taller de cistelleria on cadascú es fa un cistell petit i molt xulo. I finalment també fem un taller de dibuix, que a vegades és més lliure i a vegades fem dibuix al natural. A infantil en fan cinc de diferents, un de paper i collage, un altre de pintura, un de cosir que en diuen betes i fils, un altre d’estampació amb materials reutilitzats i l’últim que és de pasta de sal.

Tots els tallers els fem amb el cicle, ens barregem els nens i nenes de cadascuna de les classes i fem tres grups a primària i cinc grups a infantil. Cada grup va amb una mestra diferent, hi ha tallers que els fan les tutores dels grups i uns altres que els fan altres mestres de l’escola.

A més a més, també és interessant dir que aquests tallers els fem en diferents espais de l’escola, els fem sobretot a les pròpies classes i també a l’aula de ciències.
Els materials que utilitzem en els tallers són molt variats i depenen del taller i també del cicle, però els que fem servir més són la pintura, aquarel·les, colors, llapis, carbonets, paper de diari, ceres, pastels, retolador, pals de brotxetes, vímet, etc.

Els tallers es fan normalment a les tardes i duren una hora, a cicle inicial els fan els dijous a la tarda, a cicle mitjà els fan el dilluns i cicle superior els dimecres. Qui fa els taller al matí són els nens i nenes d’educació infantil que els fan els divendres.

En conclusió, fer la plàstica amb tallers ens agrada molt perquè és una manera que ens ajuntem amb els nens i nenes del cicle, també perquè és una manera de fer activitats molt diferents i a més a més va molt bé perquè a cada taller som poquets nenes i nens i així les mestres ens poden ajudar més. Ah! I tots els tallers que fem ens agraden molt!

Escola Pla del Puig

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les nostres escoles: Escola Pla del Puig
52 views
52 views

Les nostres escoles: Escola Pla del Puig

Escola CEIP Pla del Puig - 28 de novembre de 2022
Frase de la setmana. Josep Grifoll i Casas
3757 views
3757 views

Frase de la setmana. Josep Grifoll i Casas

Redacció - 28 de novembre de 2022
Comencen les obres de la segona fase de reurbanització del carrer del Padró
32 views
32 views

Comencen les obres de la segona fase de reurbanització del carrer del Padró

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com