0 Shares 501 Views

Els regidors de Junts per Sant Fruitós (JxSF), Felip Echarri i Estrella Morales, ens desvinculem oficialment del PdeCat.

13 de novembre de 2021
501 Views

Per: Grup Municipal de Junts per Sant Fruitós –

En base a aquesta decisió volem manifestar els següents punts:

  1. L’any 2019 ens vam presentar a les llistes de Junts per Sant Fruitós (JxSF) liderats pel Vicenç Llorens, qui va dipositar la seva confiança en nosaltres per formar part del seu equip.
  2. D’aquesta candidatura i les persones que li donàvem suport en neix un grup de persones disposades a treballar per Sant Fruitós de Bages i a donar suport als regidors/es del grup municipal.
  3. El trencament entre PdeCat i Junts es dona en el context dels primers mesos de la nostra entrada al govern de l’Ajuntament de Sant Fruitós, punt on focalitzem els nostres esforços aliens a les disputes internes del partit a nivell nacional, especialment, en un marc de pandèmia per la covid-19. Ens mantenim per responsabilitat política i deixant temps per poder analitzar la situació estatal mentre ens centrem en la política municipal.
  4. Amb el pas dels mesos i la constatació de les nostres diferències polítiques, el nostre posicionament es limita a mantenir el projecte de Junts per Sant Fruitós del qual formem part, en el que creiem i que va ser el nostre motiu per entrar a formar part de la candidatura. A partir de les eleccions del febrer d’aquest 2021, constatem les nostres diferències amb el partit en el qual estàvem militant, el PdeCat.
  5. A partir d’ara, seguim centrats en el treball per Sant Fruitós de Bages des del grup municipal de JxSF per tal de seguir endavant amb el nostre projecte obert, inclusiu i amb els valors que hem representat des d’un inici.
  6. Per tot això, considerem que el millor moment per formalitzar aquesta desvinculació és ara. Així mateix, sempre estarem oberts a sumar esforços amb aquelles persones amb qui constatem que compartim una visió comuna de futur per al nostre municipi.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com