0 Shares 545 Views

Els nens i nenes de Sant Fruitós constitueixen el Consell d’Infants del municipi

13 de febrer de 2018
545 Views

Una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi han assistit aquest dijous, al ple de Constitució del Consell d’Infants en representació de tots els seus companys.

Els infants assistents , acompanyats pels seus pares i mares, són els 22 consellers i conselleres que han escollit els seus companys de classe per a representar-los en les sessions de treball que es duran a terme al llarg del curs escolar.

En l’acte de constitució del Consell va assistir-hi la major part dels membres del consistori i l’alcalde, Joan Carles Batanés els va donar la benvinguda i els va fer un primer encàrrec, l’elaboració de un logotip pel Consell i la concessió de 2 o 3 propostes de millora pel poble.

A partir d’aquesta constitució, els infants es reuniran el tercer dijous de cada mes per tal de realitzar sessions de treball per treballar en diferents projectes.

La creació del consell d’infants és una aposta del consistori que té com a objectiu fomentar la participació entre els més joves dins la vida pública del municipi.

Recordem que el govern municipal, en la seva aposta per a fomentar la participació ciutadana, ja va crear l’any passat 5 consell municipals per tal que la ciutadania pugui participar en les accions que es duen a terme a Sant Fruitós de Bages. Aquests consells són el consell municipal de cultura, el de la gent gran, el d’infància, el de veïnatge i el de joventut.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Responsabilitat en la politica municipal
40 views
40 views

Responsabilitat en la politica municipal

Agrupació PSC de Sant Fruitós de Bages - 26 de setembre de 2022
Frase de la setmana. Aldous Huxley
3467 views
3467 views

Frase de la setmana. Aldous Huxley

Redacció - 26 de setembre de 2022
Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!
48 views
48 views

Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!

Joan Baraldés - 25 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com