0 Shares 724 Views

Els nens i nenes de Sant Fruitós constitueixen el Consell d’Infants del municipi

13 de febrer de 2018
724 Views

Una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi han assistit aquest dijous, al ple de Constitució del Consell d’Infants en representació de tots els seus companys.

Els infants assistents , acompanyats pels seus pares i mares, són els 22 consellers i conselleres que han escollit els seus companys de classe per a representar-los en les sessions de treball que es duran a terme al llarg del curs escolar.

En l’acte de constitució del Consell va assistir-hi la major part dels membres del consistori i l’alcalde, Joan Carles Batanés els va donar la benvinguda i els va fer un primer encàrrec, l’elaboració de un logotip pel Consell i la concessió de 2 o 3 propostes de millora pel poble.

A partir d’aquesta constitució, els infants es reuniran el tercer dijous de cada mes per tal de realitzar sessions de treball per treballar en diferents projectes.

La creació del consell d’infants és una aposta del consistori que té com a objectiu fomentar la participació entre els més joves dins la vida pública del municipi.

Recordem que el govern municipal, en la seva aposta per a fomentar la participació ciutadana, ja va crear l’any passat 5 consell municipals per tal que la ciutadania pugui participar en les accions que es duen a terme a Sant Fruitós de Bages. Aquests consells són el consell municipal de cultura, el de la gent gran, el d’infància, el de veïnatge i el de joventut.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com