0 Shares 101 Views

Els Mossos d’Esquadra detenen cinc menors a Manresa implicats en diversos incidents dels últims mesos

10 de juny de 2024
101 Views
A dos dels detinguts se’ls acusa de robatori amb violència i assetjament a menors
Un dels detinguts va estar assetjant a un altre menor des del març de 2023

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir, entre el 5 i el 7 de juny, cinc menors com a presumptes autors de robatoris amb violència i assetjament a altres menors.

En els últims mesos, a la ciutat de Manresa, es van detectar diverses agressions grupals a menors d’edat. Els responsables serien un grup de menors que estarien relacionats amb robatoris amb violència, assetjament i agressions físiques.
Un dels fets va ser el passat 5 de maig quan un menor de 13 anys va ser agredit per un grup d’unes set persones també menors d’edat. El van seguir a la sortida de l’institut i un cop sol un dels membres del grup li va arrencar violentament una cadena que portava al coll i un altre el va colpejar a la cara. A més, un dels components del grup va gravar l’agressió.
En un altre cas, des del març de 2023, un menor de 14 anys va patir de forma reiterada amenaces, insults i agressions físiques per part d’un mateix grup de persones. Segons la víctima, un dia anava caminant pel carrer i un grup de menors se li va acostar i el van agredir. En una altra ocasió, el mateix grup el va envoltar, colpejar i li van robar diners que portava en efectiu. A més, també es van posar en contacte amb ell per telèfon i el van insultar i amenaçar. Fets similars es van anar repetint al llarg d’1 any.
També, un altre menor de 14 anys va rebre amenaces i insults els últims mesos. Segons la víctima un grup de joves va intentar agredir-lo en més d’una ocasió a la zona on viu i a la sortida de l’escola. En aquest cas, van contactar amb la víctima a través de les xarxes socials per amenaçar-lo i intimidar-lo.
A més a més, els autors, atemorien a les víctimes en què si els denunciaven les conseqüències serien pitjors. I per aquest motiu, els fets s’allargaven en el temps.
Gràcies a que finalment les víctimes es van decidir a denunciar els fets, i a les gestions d’investigació, els mossos van poder esbrinar que es tractava del mateix grup de menors. Tots ells resideixen a Manresa i alguns van als mateixos instituts que les víctimes.
Entre el 5 i 7 de juny es van detenir a Manresa cinc menors d’entre 14 i 17 anys com a presumptes dels fets. Tots ells formen part del grup que va estar assetjant i agredint aquests menors i també podrien estar relacionats amb un incident del passat 1 de juny a la fira de les atraccions que hi havia al polígon dels Trullols. En aquests fets van colpejar a dos menors que es trobaven a la fira.
La investigació continua oberta i no es descarta que puguin estar implicats en més fets. Tampoc es descarten més detencions d’altres menors implicats.
Tots els detinguts van passar a disposició de Fiscalia de Menors

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1702 views
1702 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
49 views
49 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
80 views
80 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com