0 Shares 582 Views

Els masters participen en el campionat de Catalunya PC

7 de febrer de 2020
582 Views

Els dia 1 de Febrer es va celebrar el campionat de Masters (veterans) de Catalunya en pista coberta a Sabadell. L’atleta santfruitosenc, a les files del CAM, Salvador Ametlla va competir en la modalitat de 60 metres tanques, assolin una novena posició amb un temps de 10,64. Ell mateix va participar en la modalitat d’altura aconseguint 1,66 que li proporciona una 4rta posició. Mentre que David Diaz va córrer els 60 metres llisos amb un temps de 7’83, pujant al podi en entrar en tercera posició.
Per altra banda, Jan Díaz va participar en el control sub-18 de la federació catalana d’atletisme, aconseguint en la prova de 400 metres un temps de 51,77 (7ena posició). No va tenir tanta sort en la cursa dels 60 metres tanques, on va caure i no va poder marcar cap registre.