0 Shares 398 Views

Els infants de Sant Fruitós de Bages podran viure la Nit de Reis sota el Cobert de la Màquina de Batre

29 de desembre de 2020
398 Views

Per: Ajuntament SFB.-

El dimarts dia 5 de gener, Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient seran a Sant Fruitós de Bages damunt les seves màgiques carrosses sota el Cobert de la Màquina de Batre acompanyats de tota la comitiva.

Els reis estaran al municipi des de les 5 de la tarda i fins a 2/4 d’11 de la nit per tal que tots els infants puguin veure’ls.

Per tal de complir amb totes les mesures preventives enguany caldrà reservar una invitació prèvia amb una hora concreta per evitar les aglomeracions i que la nit se celebri amb totes les mesures de seguretat necessàries.

Totes les famílies que vulguin accedir a la plaça Onze de Setembre han de descarregar prèviament una invitació gratuïta a https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos

Des de les 7 de la tarda i fins a 2/4 de 8 del vespre, Ses Majestats realitzaran els parlaments i se’ls farà entrega de les claus de totes les cases del municipi per tal que puguin deixar tots els desitjos que han trobat escrits en les cartes dels més petits.

Per tal que tots els santfruitosencs i santfruitosenques puguin gaudir de la nit més màgica de l’any, enguany es podrà viure en directe, des de les 19 i fins a les 19:30 hores, la retransmissió de la Nit de Reis a través del canal de Youtube del consistori i de Canal Taronja Televisió.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major
40 views
40 views

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major

Jordi Morros - 2 de juliol de 2022
7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet
190 views
190 views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

Redacció - 1 de juliol de 2022
FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
36 views
36 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com