0 Shares 410 Views

Els comerços del municipi que reprenguin la seva activitat poden inscriure’s a la web del comerç obert de Sant Fruitós de Bages per tal de fer-ho saber a la ciutadania

7 de maig de 2020
410 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa una crida al comerç local per tal que informin de la seva reobertura al públic a través de la pàgina web

http://comercobert.santfruitos.cat

Aquesta plataforma digital, que es va posar en marxa durant les primeres setmanes de confinament, permet consultar en un sol clic tots els establiments que estan oberts al municipi.

Aquesta plataforma facilita als usuaris el tipus d’establiment, l’horari d’obertura, la seva ubicació mitjançant GPS i altres detalls com el telèfon o la pàgina web de l’establiment. Com a complement afegit l’aplicatiu permet filtrar els establiments diferenciant aquells que realitzen repartiment a domicili.

Els establiments que aquests dies reprenguin la seva activitat poden introduir les seves dades per tal de registrar-se o afegir o modificar dades del seu establiment. Un cop validada la informació apareixerà disponible a la web.

Aquesta eina està disponible a través de la portada de la web municipal i de l’APP mòbil del consistori a través de la icona COMERÇ OBERT. Per tal que funcioni a l’aplicació mòbil cal actualitzar l’aplicació de l’Ajuntament o en alguns casos descarregar-la de nou.

Amb aquesta eina l’Ajuntament vol facilitar als ciutadans el fet de saber on pot trobar els productes que necessita i facilitar-los la sortida de casa i alhora donar visibilitat al comerç local que és obert.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Transhumància
133 views
133 views

Transhumància

Redacció - 2 d'octubre de 2023
6a edició de la Mini Copa Bages
17 views
17 views

6a edició de la Mini Copa Bages

ASFE - 2 d'octubre de 2023
Frase de la setmana. Raimon
5897 views
5897 views

Frase de la setmana. Raimon

Redacció - 2 d'octubre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com