0 Shares 821 Views

Els amics del Casin estem contents i satisfets d’haver contribuït amb la nostra aportació a fer realitat aquest somni. El millor hospital de dia d’Oncologia de la Catalunya Central

18 d'abril de 2019
821 Views

Amb aquesta frase podem resumir la vivència que vàrem tenir el passat divendres dia 5 d’abril quan sortíem de l’acte de reconeixement a totes les entitats, associacions, empreses i persones a títol individual. Més d’un milió d’euros recaptats entre tots han fet possible aquest projecte.

L’organització Memorial Casin, fa un any va fer lliurament dels diners que tenia a la Fundació Althaia per ajudar a construir el nou hospital de dia d’Oncologia i hematologia de l’hospital de Sant Joan de Déu han vist el seu fruit. Unes instal·lacions modèliques, amb grans espais per oferir més comoditat als pacients i també als professionals, grans finestres perquè la llum de l’exterior entri a tots els racons de la sala i sobretot un ambient càlid, acollidor, amb parets pintades amb paraules boniques, amb poesia i la silueta de les muntanyes de l’entorn amb Montserrat com a eix diferenciador, realment un lloc on les llargues hores d’espera es fan molt més curtes i agradables per a tothom.

Perquè quedi constància de la tasca de tots els voluntaris i voluntàries, amics i parents de la gran família dels Amics del Casin, en un mur de l’entrada de l’hospital hi ha el logo i la frase Amics del Casin com a símbol de l’ajuda rebuda. Aquesta peça posada en el mur de gratitud no és res més que un reconeixement a la persona de Jose Antonio Casin.
Aquest acte de generositat és un acte de tots i per a tots i el mur de la gratitud ens el recorda. També a tots els que vam fer possible el seu memorial. Si mai visiteu el hospital no deixeu de passar per davant del mur i aturar la mirada. Gràcies a tot@s!!

PD: Donem les gràcies a la Montserrat Esclusa per seu acompanyament durant la visita a les instal·lacions i totes les explicacions que ens van donar sobre el funcionament i la construcció de l’hospital.

Roger Grandia en nom dels Amics del Casin

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com