0 Shares 846 Views

Els alumnes de cicle inicial de l’escola elaboren jocs pel pati.

13 d'abril de 2021
846 Views

Per Escola Paidos –

Els alumnes de Cicle Inicial de l’escola Paidos, estan molt engrescats amb el segon projecte d’aquest curs, relacionat amb els jocs.

A partir d’una de les sortides que van poder fer pel poble, en la qual va col·laborar l’empresa de Tombs creatius, els nens i nenes de 1r i 2n estan creant jocs per a poder portar al pati i passar-ho molt bé. En aquesta sortida van poder conèixer un munt de jocs nous, tots ells de fusta. Alguns eren de lògica, altres d’habilitat, agilitat, equilibri… Ho van passar pipa!!!

Com que el tema els va despertar molt d’interès, seguidament es va contactar amb una altra empresa per tal que els deixés alguns jocs. La majoria d’aquests, no els coneixien i d’altres, els van dur en format gegant per provar una manera nova de jugar-hi
Aquest projecte els fa molta il·lusió, perquè amb aquests jocs que crearan, hi podran jugar sempre!

Després de fer aquesta sortida, els nens i nenes de cicle inicial, van començar a pensar en quins jocs podrien incorporar al pati de l’escola per poder entretenir-se amb opcions diferents de les que tenen actualment.

Tots i totes se senten molt importants per poder participar d’aquest projecte. Estan ben enfeinats aquestes setmanes! Fins i tot, després de fer una extensa pluja d’idees sobre quins elements, jocs i materials podrien posar al pati, van fer entrega d’una carta amb les seves idees al director de l’escola, el Jordi Costa!

La veritat és que hi estan treballant de valent, no és gens fàcil!! S’ha de pensar molt bé en totes les peces, en el disseny, en les normes, els materials… Però de ben segur que ho faran genial! Estem convençuts que, molt aviat, podran gaudir de totes aquestes creacions a l’hora del pati.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
98 views
98 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1392 views
1392 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1236 views
1236 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com