0 Shares 254 Views

Els ajuts per la Covid-19 han servit per recolzar a més de 500 famílies

26 de juliol de 2020
254 Views

Per: Grup municipal de Gent fent Poble

Des del grup municipal de Gent fent Poble a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages creiem que el nou govern tripartit d’ERC-PSC-JxSF s’equivoca quan diu que els ajuts per la Covid-19 desenvolupats sota el nostre govern no han assolit els resultats.

El missatge, a més, considerem que genera un desànim entre els veïns que no beneficia a ningú, ja que precisament aquestes línies han ajudat a més de 500 famílies i comerços o empreses i han col·laborat a millorar el benestar de persones del nostre poble i això acaba sent bo per a tothom.

Les línies d’ajut es van dotar amb un import global d’ 1 milió d’euros i per cada una d’elles es va buscar el nombre màxim de possibles beneficiaris per no excloure a ningú i el què compta és el quantitat gent ho ha pogut rebre i sobretot la rapidesa en tenir-ho.

El govern de GfP va tirar endavant 4 línies d’ajuts i en va deixar 2 més a punt de signar i en un mes de govern tripartit no s’ha tret ni una sola línia nova i les dues que estaven a punt s’han anul·lat. Aquest fet és molt preocupant. Cada pocs dies surten notícies del nou govern municipal indicant que s’ho estan repensant i estudiant tot, i des de Gent fent Poble diem que les necessitats i preocupacions generades pel Coronavirus no s’esperen ni s’ajornen, es necessiten ara.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
17 views
17 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1612 views
1612 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
37 views
37 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com