0 Shares 1154 Views

Eloi Vila, quart amb la selecció a la seva primera prova internacional a Imst, Àustria

11 de novembre de 2019
1154 Views

M. 1482

La selecció de Paraescalada torna a lluir en un esdeveniment internacional, guanyant fins a 5 medalles en 4 categories.
Setmanes enrere, es va celebrar el clàssic Màster de Paraescalada a Imst a l’impressionant Kletterzentrum organitzat per l’AV Imst Oberland.
La prova de Imst es va tornar a caracteritzar per la bona organització i ambient. La bona notícia és que l’esdeveniment austríac segueix creixent en nivells de participació en pràcticament totes les categories. Un bon exemple d’això és que l’equip habitual de paraescalada format per Urko Carmona, Ivan Germán, Albert Guardia, Francisco Javier Aguilar, Raul Simón, Ismael Ewan Sánchez i Juan Pipo Gil també va incorporar a nous competidors com Marc Puig a la Categoria RP1, el santfruitosenc Eloi Vila a AU1, Sergio Asensio i Marta Peche a RP2 i Manuel Sánchez (B3) que tot i estar convocat no ha pogut participar a causa d’una lesió no esportiva.
A la competició, l’equip nacional va destacar una vegada més amb 5 medalles i 3 quarts llocs. La victòria en la categoria de discapacitat visual total, el B1, ha estat per a Francisco Javier Aguilar qui es va imposar clarament davant dels 7 participants d’aquesta categoria, que cada vegada té més competidors.
Victòria també per a la selecció en AU1, en la qual Ismael Sánchez va fer una gran actuació guanyant amb clara superioritat. Eloi Vila de la mateixa categoria, va debutar amb l’equip nacional en una competició internacional aconseguint una quarta posició.
Un any més, l’esdeveniment de Imst va ser l’esdeveniment perfecte per escalfar motors abans de participar en el Campionat del món de paraescalada a celebrar a Brianaon.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València
104 views
104 views

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València

Agència Catalana de Notícies - 23 de febrer de 2024
Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
411 views
411 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
334 views
334 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com