0 Shares 814 Views

Eleccions al Parlament de Catalunya

15 de desembre de 2017
814 Views

El 21D, pràcticament un any i mig després de les últimes eleccions autonòmiques, tornen a haver-n’hi. El MONTPEITÀ presenta les valoracions dels tres partits representats a l’Ajuntament de Sant Fruitós sobre la legislatura passada, les característiques principals del seu programa i com preveuen els resultats.

PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA

Valorem la passada legislatura forçosament molt negativa. El govern de JpelSi, amb l’ajut de la CUP, només ha tingut un tema, el mono tema, el procés. Saltant-se les lleis han aconseguit dividir en dos la societat, que és el pitjor que pot fer un governant.

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA

Les eleccions del 27 de setembre de 2015 varen donar legitimitat a un govern de la Generalitat de clar tarannà independentista, iniciant una legislatura excepcional en la que ERC ha encapçalat conselleries de pes i responsabilitat important. Aquesta ha estat una legislatura excepcional, tancada amb un episodi de repressió institucional, judicial i policial per part de l’Estat sense precedents en una societat democràtica a través de l’aplicació de l’article 155.

El lema de la campanya d’ERC és: “la democràcia sempre guanya”.

JUNTS PER CATALUNYA

La passada legislatura la vam iniciar plens d’il·lusió, amb compromisos ferms i amb un full de ruta que ens hauria de permetre poder assolir la construcció de la nostra república catalana.
Pas a pas, dia rere dia vam anar assolint tots aquells objectius que ens vam marcar des de el primer dia i cada cop érem més a prop de poder fer un referèndum que ens permetria poder decidir el nostre futur.
L’1 d’Octubre va ser el dia escollit, però com tots sabem aquell referèndum va ser el principi de la fi, no de la fi del nostre “procés” sino la fi de pau i de la democràcia en el nostre petit país.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
35 views
35 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
97 views
97 views
Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.
101 views
101 views

Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.

Redacció - 1 de desembre de 2021
Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011
149 views
149 views

Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011

Redacció - 1 de desembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com