0 Shares 1218 Views

Eleccions al Parlament de Catalunya

15 de desembre de 2017
1218 Views

El 21D, pràcticament un any i mig després de les últimes eleccions autonòmiques, tornen a haver-n’hi. El MONTPEITÀ presenta les valoracions dels tres partits representats a l’Ajuntament de Sant Fruitós sobre la legislatura passada, les característiques principals del seu programa i com preveuen els resultats.

PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA

Valorem la passada legislatura forçosament molt negativa. El govern de JpelSi, amb l’ajut de la CUP, només ha tingut un tema, el mono tema, el procés. Saltant-se les lleis han aconseguit dividir en dos la societat, que és el pitjor que pot fer un governant.

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA

Les eleccions del 27 de setembre de 2015 varen donar legitimitat a un govern de la Generalitat de clar tarannà independentista, iniciant una legislatura excepcional en la que ERC ha encapçalat conselleries de pes i responsabilitat important. Aquesta ha estat una legislatura excepcional, tancada amb un episodi de repressió institucional, judicial i policial per part de l’Estat sense precedents en una societat democràtica a través de l’aplicació de l’article 155.

El lema de la campanya d’ERC és: “la democràcia sempre guanya”.

JUNTS PER CATALUNYA

La passada legislatura la vam iniciar plens d’il·lusió, amb compromisos ferms i amb un full de ruta que ens hauria de permetre poder assolir la construcció de la nostra república catalana.
Pas a pas, dia rere dia vam anar assolint tots aquells objectius que ens vam marcar des de el primer dia i cada cop érem més a prop de poder fer un referèndum que ens permetria poder decidir el nostre futur.
L’1 d’Octubre va ser el dia escollit, però com tots sabem aquell referèndum va ser el principi de la fi, no de la fi del nostre “procés” sino la fi de pau i de la democràcia en el nostre petit país.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

10è aniversari de la nova biblioteca
77 views
77 views

10è aniversari de la nova biblioteca

Redacció - 18 de juny de 2024
Eleccions Parlament Europeu 2024
60 views
60 views

Eleccions Parlament Europeu 2024

Redacció - 18 de juny de 2024
Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent
59 views
59 views

Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent

Marina Puigdellívol - 18 de juny de 2024
Darreres activitats del curs
79 views
79 views

Darreres activitats del curs

Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós. - 17 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com