0 Shares 380 Views

Elecció de la pubilla i l’hereu de Catalunya 2021

30 d'octubre de 2021
380 Views
Per: Redacció

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a la localitat osonenca de Seva, el certamen de l’elecció de la pubilla, l’hereu, les dames i els fadrins de Catalunya 2021. Seva es va convertir en l’epicentre del pubillatge, ja que va reunir prop d’un miler de persones provinents d’arreu de Catalunya. En l’acte es va proclamar Marta Ferret, de Sitges, i Joan Grebol, de Pineda de Mar, nova Pubilla i nou Hereu de Catalunya. També es proclamaren els representants de les comarques barcelonines, gironines, lleidatanes i tarragonines. D’aquesta manera, Seva prenia el relleu de Solsona després que el 2020 se suspengués el certamen a causa de la pandèmia de la Covid. Durant el cap de setmana, es realitzaren els exàmens (una prova escrita i una altra oral) a les 30 candidates i 17 candidats.
L’acte, organitzat pel Foment de les Tradicions Catalanes amb el suport de l’Ajuntament de Seva, també ha servit per acomiadar els deu representants que han hagut de portar les seves bandes i faixes durant dos anys per a la pandèmia. Entre ells, el santfruitosenc Roc Grandia i Mazcuñan, hereu de Sant Fruitós 2018, fadrí de la Catalunya Central 2019 i hereu de les comarques barcelonines i segon fadrí de Catalunya 2019.
També hi foren present Daniela Tañà i Lluc Grandia, pubilla i hereu de Sant Fruitós de Bages 2021, que no participaren en l’elecció, però que segurament seran uns bons candidats per a la propera edició 2022.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com