0 Shares 552 Views

El toc de queda a Catalunya començarà a les deu d’aquesta nit.

25 d'octubre de 2020
552 Views

Per: Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals – Catalunya Radio – TV3 –

El govern aprova la restricció de la mobilitat nocturna fins a les sis del matí. Els establiments hauran de tancar a les nou del vespre.

El toc de queda a Catalunya serà finalment entre les deu de la nit i les sis del matí, i es començarà a aplicar aquest mateix diumenge. El govern ho ha anunciat immediatament després que es confirmés l’aprovació de l’estat d’alarma per part del Consell de Ministres, amb la intenció de donar un paraigua legal que pugui emparar mesures com aquesta.

Els detalls de l’aplicació d’aquest toc de queda se sabran a la roda de premsa que el govern farà a aquest vespre, després de la reunió de Protecció Civil, el Procicat. Encara no se sap, per exemple, si hi haurà limitacions per treure el gos a passejar. La roda de premsa es podrà seguir en directe per internet i al canal 3/24.

Els establiments hauran de tancar a les nou del vespre, per donar una hora de marge perquè els clients i treballadors tornin a casa. La mateixa previsió hauran d’aplicar cinemes, teatres o qualsevol activitat prevista.

Ningú podrà ser al carrer a les vuit hores que van des de les deu de la nit fins a les sis del matí, si no és per raons de feina o de força major, com emergències de salut o per tenir cura de familiars dependents.

En qualsevol cas, el govern ja ha avançat que es contemplen excepcions per permetre els desplaçaments de tornada a casa.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com