0 Shares 413 Views

El taller de risoteràpia de Toni Fontcuberta amb el Futbol Formatiu del Barça

17 de febrer de 2021
413 Views
Per: Web FCB/JG

Els diferents equips del planter blaugrana van rebre una sessió diferent en què, a través del somriure, s’aconseguís mantenir la cohesió i sentit de pertinença al grup, després de l’aturada de l’activitat d’entrenaments produïdes per la situació sanitària

El Futbol Formatiu blaugrana s’ha hagut de reinventar a causa de la pandèmia. Amb l’activitat d’entrenaments aturada per la situació sanitària des del Club s’han realitzat diverses tasques per intentar mantenir la cohesió de grup. Una d’elles ha estat a través de la Risoteràpia. Una sessió impartida per Toni Fontcuberta, risoterapeuta professional i creador de Risobàsquet i Risofutbol.

L’objectiu de les sessions ha estat mantenir la cohesió de grup tot i la distancia per la pandèmia i sobretot, seguir mantenint també el sentit de pertinença al Club i a un equip. En aquest sentit, la sessió ha constat de jocs, reptes, diversió, habilitat, rapidesa, concentració, però tots amb un denominador comú: el somriure.

Des de la ruleta de l’abraçada virtual, passant per reptes i jocs d’atenció, fins a la dinàmica de preocupacions, activitat el qual consistia en expulsar les pors i després realitzar una bufada general per treure-les i fer entrar l’alegria. “El somriure és cabdal pels equips. Quan riem junts som més forts com a equip. I en etapa de formació, sobretot, riure és cabdal”, destaca Fontcuberta.

Web FCB/JG

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
82 views
82 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com