0 Shares 335 Views

El Servei Català de la Salut adjudica l’avant-projecte per al futur nou CAP de Sant Fruitós de Bages

29 d'octubre de 2021
335 Views
Per: AjSFB

L’equip redactor i la regidora de Sanitat visiten els espais on s’ubicarà el nou centre d’atenció primària que unifica en un espai tots els serveis de salut que es donen al municipi.
El Servei Català de la Salut ha adjudicat la redacció de l’avant-projecte de construcció del nou Centre d’Atenció Primària de Sant Fruitós de Bages que ha de dotar al municipi d’un nou equipament sanitari més modern, funcional i on es podran unificar en un sol espai tots els serveis.
La Generalitat ha adjudicat la redacció del projecte bàsic i executiu, i la posterior direcció de les obres d’ampliació i reforma, al despatx Ensenyat-Tarrida Arquitectes per un import de 341.632,36 €.
Avui, l’equip redactor del projecte, acompanyats, de responsables del Servei Català de la Salut, per la regidora de Sanitat, Laia Feliu, el regidor David Ruiz i l’arquitecte municipal Joan Anglada, han visitat l’edifici de l’antiga Biblioteca que serà reformat i també el solar adjacent per on s’ampliarà l’edifici.
El passat mes de març, l’Ajuntament va cedir al Departament de Salut l’edifici de l’antiga biblioteca, un equipament de dues plantes de 500 m² cadascuna, i el solar de 1.000 m² adjacent, per tal que es pogués ubicar aquest nou equipament.
Amb aquesta cessió, el CatSalut ha pogut iniciar els tràmits per a fer possible aquest nou equipament tan necessari al municipi, que permetrà encabir tots els serveis sanitaris en un únic espai.
El nou CAP estarà situat al carrer Jacint Verdaguer, un espai al centre del municipi, totalment accessible a peu, i al costat de la residència municipal per a la gent gran El Lledoner.
És previst que la redacció d’aquest projecte s’executi en un període de set mesos.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com