0 Shares 516 Views

El Rotary Club de Manresa-Bages suspèn el ‘Premi Protagonistes del Demà: Doctor Carles Garriga’ del 2020 per la pandèmia del coronavirus

1 d'abril de 2020
516 Views

L’objectiu principal en aquests moments és preservar la salut i seguretat de totes les persones per aturar l’expansió del virus

El Rotary Club de Manresa-Bages suspèn l’edició del 2020 del Premi Protagonistes del Demà: Doctor Carles Garriga que havia de tenir lloc aquest mes d’abril. La decisió s’ha pres arran de la situació d’excepcionalitat que estem vivint per la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, que impossibilita que es pugui celebrar una trobada amb joves estudiants de la comarca. La XXIX edició del certamen, doncs, se celebrarà l’any vinent ja que no serà possible trobar una altra data dintre d’aquest curs escolar. L’objectiu principal és en aquests moments preservar la salut i seguretat de totes les persones.

El premi, que és el reconeixement Rotary a la joventut del Bages, va néixer l’any 1991. Cada any reuneix a l’entorn d’una seixantena de joves de la comarca en una jornada lúdica i formativa que té com a objectius promoure l’emprenedoria, el treball en equip, els valors humans i la consciència social. El certamen ha tingut una trajectòria creixent i s’ha consolidat com un dels premis amb més prestigi de la comarca. De fet, ha estat un guardó que ha generat tant interès en el sí del Rotary que l’entitat l’ha exportat a la resta de l’estat.

Des del Rotary Club de Manresa-Bages fem una crida per tal que la ciutadania de la comarca continuï actuant de forma tan responsable com fins ara i segueixi les indicacions de les autoritats per tal de contribuir a aturar l’expansió del virus.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com