0 Shares 279 Views

El Rotary Club de Manresa-Bages celebra la 31a Festa de Canvi de Junta.

6 de juliol de 2020
279 Views

Francesc Selga agafarà el relleu d’Albert Blancafort en la presidència de l’entitat durant els propers dotze mesos. L’acte tindrà lloc aquest divendres, 3 de juliol, en un acte que comptarà amb totes les mesures de seguretat per la covid-19.

El Rotary Club de Manresa-Bages celebrarà aquest divendres, 3 de juliol, la 31a Festa de Canvi de Junta. Serà una edició especial, marcada sobretot per les mesures de seguretat per la covid-19, en què tindrà lloc el tradicional relleu en la presidència de l’entitat i la renovació de la junta. L’acte, obert a tots els socis i sòcies de l’entitat, se celebrarà a Cal Miliu de Rajadell.

Albert Blancafort, president del Rotary Club de Manresa-Bages durant l’últim any, passarà el relleu a Francesc Selga, que liderarà l’entitat durant els pròxims 12 mesos. Els estatuts del Rotary preveuen el relleu presidencial de manera anual.

El Rotary Club Manresa-Bages forma part de Rotary International, organització implantada arreu del món que promou diferents campanyes humanitàries entre les quals destaca la de la lluita contra la poliomielitis. L’entitat té projectes i accions consolidades i amb un clar compromís amb el territori, com són el Premi Protagonistes del Demà: Doctor Carles Garriga i la Gala i el Premi Simeó Selga.

Enguany ha col·laborat amb diverses iniciatives per contribuir a pal·liar la crisi de la covid-19. En aquest sentit, ha participat tant en el projecte Alimenta Acció x Manresa com en el reconeixement que Fòrum Catalunya Central ha fet als professionals de la salut del territori. També s’ha sumat a la campanya #joemcorono amb una donació de 9.250 euros a l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, que està liderat pels doctors Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet i que està investigant sobre la malaltia.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
27 views
27 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
A l’ASFE no parem
38 views
38 views

A l’ASFE no parem

ASFE - 1 de juliol de 2022
Programa Festa Major 2022
83 views
83 views

Programa Festa Major 2022

Redacció - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com