0 Shares 142 Views

El Rober

25 gener, 2021
142 Views
Per: El Rober parroquial.-

A Sant Fruitós, com molts ja sabeu, treballem per ajudar a les persones del nostre municipi, fent entrega d’aliments i també de rober a  qui més ho necessita.

Fins a dia d’avui aquests dos serveis els fèiem des de Càritas Sant Fruitós però, a partir d’ara, la secció del rober la portarem des d’una entitat de nova creació —juntament amb la parròquia— des d’on seguirem treballant igual, al mateix lloc, i encara amb més ganes.

Per descomptat que seguirem col·laborant amb Càritas Sant Fruitós pel que fa als aliments, però la part del rober canvia.

Així doncs, a partir d’ara serem “EL ROBER PARROQUIAL”, que funcionarà com una botiga de segona mà oberta a tothom, amb roba, calçat, joguines i complements varis.

Ens trobareu al mateix lloc de sempre, a l’avinguda Bertran i Serra, núm. 7 (davant de l’ambulatori).

Ens podeu contactar per Facebook amb el nom de “El Rober Parroquial”, per mail a elrobersf@gmail.com  i per telèfon al núm. 93.171.82.89 (en horari de botiga).

Actualment, i degut a la situació de pandèmia no és adequat però, quan la situació millori, necessitarem més voluntaris/es, per tal de poder augmentar les hores de servei. Moltes gràcies!

Horari de venda i recollida:

  • Mati: dimecres dijous i divendres a 10h a 13h.
  • Tardes: Dilluns i dimarts de 17h a 20h.

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com