0 Shares 301 Views 1 Comments

El repartiment de roses i llibres durant la diada de Sant Jordi es va realitzar seguint tots els protocols de prevenció

17 de maig de 2020
301 Views 1

Arran de les darreres informacions aparegudes en mitjans de comunicació comarcals, on s’acusa el Govern Municipal d’haver realitzat el repartiment de roses i llibres durant a Dia-da de Sant Jordi amb treballadors municipals portadors de la Covid-19, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages vol enviar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i informar-los que aquesta acció es va realitzar seguint totes les mesures d’higiene i seguretat davant d’aquesta malaltia.

El repartiment d’aquest material es va realitzar per part de personal de la brigada municipal i voluntaris de Protecció Civil que van dur a terme totes les entregues amb guants i masca-reta i extremant al màxim les distàncies de seguretat.

Segons el comunicat difós pels grups a l’oposició, aquest repartiment “es podria haver fet amb voluntaris”. En aquest sentit indicar que les rigoroses mesures de protecció preses han estat les mateixes per al personal municipal com per als voluntaris de Protecció Civil.

En aquest mateix sentit el comunicat assegura que el poble ha rebut mones i roses però no s’han pogut entregar ni mascaretes ni EPI’s a causa de la manca d’efectius. Cal infor-mar que l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, han repartit exactament 2599 mas-caretes entre infants, col·lectius vulnerables, comerç local i treballadors sanitaris tant del municipi com de centres hospitalaris de Manresa durant aquests darrers dos mesos. Tam-bé es van distribuir pantalles facials al CAP i al comerç local.

Les dades publicades per la Generalitat de Catalunya posen de manifest que Sant Fruitós de Bages presenta un nombre de positius per Covid-19 molt similar als de pobles veïns de la comarca, fet que posa de manifest que no hi ha hagut un repunt de casos arran del re-partiment durant la Diada.

Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

1 Comentari

  1. Pues ahora en mi casa no dejaron ni mascarillas , ni libro y sin embargo yo si les di mascarillas y guantes a la Policía Municipal pero los dí porque como nadie avisaron de que esto fuera ha durar tanto sino les hubiera dado pues yo he comprado más carillas y guantes

    Reply

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
16 views
16 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1610 views
1610 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
36 views
36 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com