0 Shares 388 Views 1 Comments

El repartiment de roses i llibres durant la diada de Sant Jordi es va realitzar seguint tots els protocols de prevenció

17 de maig de 2020
388 Views 1

Arran de les darreres informacions aparegudes en mitjans de comunicació comarcals, on s’acusa el Govern Municipal d’haver realitzat el repartiment de roses i llibres durant a Dia-da de Sant Jordi amb treballadors municipals portadors de la Covid-19, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages vol enviar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i informar-los que aquesta acció es va realitzar seguint totes les mesures d’higiene i seguretat davant d’aquesta malaltia.

El repartiment d’aquest material es va realitzar per part de personal de la brigada municipal i voluntaris de Protecció Civil que van dur a terme totes les entregues amb guants i masca-reta i extremant al màxim les distàncies de seguretat.

Segons el comunicat difós pels grups a l’oposició, aquest repartiment “es podria haver fet amb voluntaris”. En aquest sentit indicar que les rigoroses mesures de protecció preses han estat les mateixes per al personal municipal com per als voluntaris de Protecció Civil.

En aquest mateix sentit el comunicat assegura que el poble ha rebut mones i roses però no s’han pogut entregar ni mascaretes ni EPI’s a causa de la manca d’efectius. Cal infor-mar que l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, han repartit exactament 2599 mas-caretes entre infants, col·lectius vulnerables, comerç local i treballadors sanitaris tant del municipi com de centres hospitalaris de Manresa durant aquests darrers dos mesos. Tam-bé es van distribuir pantalles facials al CAP i al comerç local.

Les dades publicades per la Generalitat de Catalunya posen de manifest que Sant Fruitós de Bages presenta un nombre de positius per Covid-19 molt similar als de pobles veïns de la comarca, fet que posa de manifest que no hi ha hagut un repunt de casos arran del re-partiment durant la Diada.

Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

1 Comentari

  1. Pues ahora en mi casa no dejaron ni mascarillas , ni libro y sin embargo yo si les di mascarillas y guantes a la Policía Municipal pero los dí porque como nadie avisaron de que esto fuera ha durar tanto sino les hubiera dado pues yo he comprado más carillas y guantes

    Reply

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 3 de juliol de 2022  XIV de durant l’any Cicle -C
29 views
29 views

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 3 de juliol de 2022 XIV de durant l’any Cicle -C

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 2 de juliol de 2022
Opinions de sobreatula – Bona Festa Major
40 views
40 views

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major

Jordi Morros - 2 de juliol de 2022
7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet
190 views
190 views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

Redacció - 1 de juliol de 2022
FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
36 views
36 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com