0 Shares 748 Views

El regidor David Uró (ERC) ha creuat una línia vermella

29 de novembre de 2020
748 Views
Per: Grup municipal Gent fent Poble.-

En el transcurs de les trobades telemàtiques celebrades el divendres dia 20 de novembre per explicar el projecte urbanístic Hostal Pineda-Can Figueras, entre veïns de Pineda de Bages i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, el Regidor d’urbanisme David Uró (ERC) va fer unes afirmacions alarmants i extremadament preocupants. L’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) també l’acompanyava.

El regidor Uró va indicar que segurament el projecte no es portaria a aprovació el mes de desembre com va afirmar en el darrer Ple municipal perquè en l’àmbit de Can Figueras s’estava investigant des de l’Ajuntament l’existència d’un ”comissionista” vinculat a un partit polític i a la família Figueras, i que això alentia l’aprovació perquè es vol saber a qui va repartir aquestes comissions el “comissionista” i que també investigaven un interès en requalificar unes parcel·les per uns xalets.

Des de Gent fent Poble hem demanat per escrit la celebració d’una Junta de Portaveus i creiem també necessària una compareixença pública immediata del regidor David Uró i de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan -qui no va aturar ni contradir en cap moment al seu regidor- on ens expliquin als grups municipals i a la ciutadania tan greus acusacions. Creiem que cal posar damunt la taula de quines dades es disposa i de quines comissions i de quines requalificacions s’està parlant, a fi que es pugui actuar entre tots amb la contundència necessària i l’esclariment dels fets que no fan més que perjudicar a tot el municipi.

Altrament, de no existir cap dada o indici raonable d’aquests fets que són delicte, el regidor David Uró (ERC) haurà creuat una línia vermella molt perillosa, amb el beneplàcit de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC), i des de Gent fent Poble demanarem la dimissió immediata dels 2 governants municipals.

Esperem que des del PSC i des de JUNTSxSF tinguin el mateix interès en resoldre i esclarir uns fets tan greus i depurar responsabilitats.

 

Grup municipal de Gent fent Poble

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
40 views
40 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
34 views
34 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
33 views
33 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com