0 Shares 1186 Views

El racó del subscriptor. Caques

11 de maig de 2022
1186 Views

Per: Jaume

Dissabte 23 d’abril, 10 del matí, plaça Pintor Casas.

Un xicot d’uns 25 anys baixava del camí de Sant Benet amb dos gossos grossos, en arribar a la plaça un dels gossos es posa a cagar al mig de la plaça. Jo que sortia de casa em vaig parar al seu costat, esperant que l’individu recollís la merda. El noi marxava sense fer-ho, li vaig cridar l’atenció (educadament), i el noiet em va dir que aquella merda no era del seu gos. El gos va cagar davant meu i davant seu, tot i així em va dir que fotes el camp.
DAVANT AQUEST INCIVISME I FALTA DE RESPECTE, QUE HI DIU L’AJUNTAMENT?

 

 

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com