0 Shares 330 Views

El “Pirata caracul” es presenta a la biblioteca

21 d'abril de 2023
330 Views

Dins dels actes programats per tota la setmana vinent a la biblioteca en motiu de la Diada de Sant Jordi, el dissabte dia 22 d’abril, a les 11’30 del matí, tindrà lloc la presentació del conte “EL MISTERIÓS TRESOR DEL PIRATA CARACUL”. Es tracta del primer volum de la sèrie “Les increïbles aventures de l’Ot i l’Òria”, i de la qual n’hi ha previstos, fins ara, dos títols més.

El text és obra de la santvicentina Teresa Montsech, artista gràfica alhora que mestra d’educació infantil, i que també és responsable del colorejat a aquarel.la dels dibuixos que ha realitzat el Santfruitosenc i col.laborador de Montpeità, Galdric Sala.

El conte, pensat principalment per infants de 5 a 10 anys, ens explica el fabulós viatge de dos personatges, l’Ot i l’Òria, a la recerca d’un misteriós tresor que es troba en una remota illa, custodiat per un peculiar pirata. Una aventura que, segons els autors, “pretén principalment divertir, però alhora convidar a fer alguna reflexió a l’entorn del valor que donem a les coses i de si, potser, tenim tresors més a la vora del què ens pensem”, aspecte que el fa, segons afirmen “apte per a tots els públics, adults inclosos”.

La presentació del conte comptarà amb la lectura del mateix per parts dels dos autors, les il.lustracions del qual es projectaràn a la pantalla de la biblioteca i amb l’exposició dels originals creats a dues mans per la Teresa i el Galdric.

El conte, editat per Parcir Edicions Selectes, dins la seva col.lecció Petit Parcir, ja pot adquirir-se físicament a Llibres Parcir o bé a través de la seva botiga online, així mateix, podrà també comprar-se a Llibreria Ferrer i el mateix dia de Sant Jordi, a la parada que els dos autors tindran a la plaça de l’Ajuntament del nostre poble.

 

REDACCIÓ

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
362 views
362 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
290 views
290 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
335 views
335 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com